Nieuws

Blijf op de hoogte!

Vloerreiniging bij nieuw distributiecentrum Van Oirschot te Herentals

Binnen enkele maanden kan Van Oirschot de verhuis beginnen te plannen. Om de vloer van het magazijn zuiver te krijgen, werd Qcleaners bv ingeschakeld.

Duurzaam reinigen bij Lommel SK

Qcleaners heeft deze week een dringende specialistische schoonmaak met Synbio® producten uitgevoerd voor de toegankelijkheid van het Soevereinstadion te Lommel, op verzoek van de City Football Group.

Moeten we nog wachten op het vaccin?

Momenteel zijn voetbalploeg Lommel SK en volleybalploeg Tectum Achel  zij één van de weinige sportclubs waar geen sprake is van Covid-19. Toeval? 

Ontmossen Onze-Lieve-Vrouwekathedraal Antwerpen

De OLV kathedraal is de grootste Gotische Kathedraal der Nederlanden. Qcleaners bedacht een originele oplossing om een oppervlakte van 8000m² te ontmossen.

De tijden veranderen, de schoonmaak ook!

Schadelijke bacteriën, virussen en allergenen zijn aanwezig op alle oppervlakken en in de lucht die we inademen. Hoe kunnen we onszelf beschermen en onze zakelijke activiteiten veilig verder zetten?

Qcleaners pakt Corona aan: desinfecteren bij Brabantia!

Om de veiligheid van hun medewerkers te waarborgen besloot Brabantia om alles in het gebouw grondig te desinfecteren. Ons Q-Team ging aan de slag om het Corona virus geen kans te geven.

Corona: Hoe kan Qcleaners u helpen?

Om de strijd tegen Corona aan te gaan is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de hygiëne. Qcleaners heeft zich verdiept in de desinfecterende handelingen om het Corona virus maximale weerstand te bieden. Wat kunnen we doen?

Opening stroopfabriek Borgloon

Op vrijdag 29 maart 2019 gingen de deuren van de stroopfabriek opnieuw open voor het grote publiek.. Qcleaners nam de taak op zich zodat alles er weer briljant schoon uitzag.

Opening Lidl Bree

Op woensdag 27 februari 2019 opende de Lidl winkel te Bree opnieuw haar deuren. Wat begonnen is als een spoedklus voor een eerste schoonmaak, is geëindigd in een eindschoonmaak.

Feestdagen 2019

Samen gezellig met de familie bij elkaar komen en genieten van lekker eten. Als goede gastvrouw of -heer bent u dan ook volop bezig met de nodige voorbereidingen.